Hotell i Carcassonne

Här recenserar vi väl utvalda hotell i Carcassonne. Tanken är att vi ska få med både billigare och dyrare hotell med varierande servicegrad.

Hotel Campanile Carcassonne Est La Cite

Detta hotell i Carcassonne är beläget nära Porte Narbonnaise (Narbonnaiseporten) och den medeltida staden. Hotel Campanile Carcassonne Est La Cite har egen restaurang och bar/lounge. Både i de allmänna utrymmena och på hotellrummen erbjuds gratis trådlös tillgång till Internet. Hotellet har även en avgiftsfri gästparkering. Rummen har luftkonditionering.

Mercure Carcassonne Cite

Mercure Carcassonne Cite är ett hotell i romantisk stil beläget nära Porte Narbonnaise (Narbonnaiseporten), den medeltida staden och Porte l'Aude.

Mercure Carcassonne Cite har egen restaurang och bar/lounge. Här kan man som gäst betala liter extra för trådlös internetuppkoppling. Affärsresenärer har möjlighet att boka mötesrum för mindre grupper. Under sommarsäsongen är hotellets utomhuspool tillgänglig för alla gäster. Hotellets personal är flerspråkig och gästerna erbjuds en säker parkering för bilen.

TV:n på hotellrummet har satellitkanaler och betalfilmer. Rummen har även värdeförvaringsskåp. I badrummen finns förutom dusch även hårtork. Rummen är också utrustade med klimatreglering och luftkonditionering.